Ta kontroll over angst, stress, og bekymring på kun 7 uker!

October 9, 2020

Tradisjonell terapi kan gjøre at du lærer å forstå deg selv bedre. Men bedre selvforståelse fører ikke nødvendigvis til mindre stress og angst. Derfor har vi lagd en workshop for deg som leter etter en manual - en steg for steg guide - til hva du kan gjøre for å få mindre bekymringer, stress, og angst i ditt liv. Bli med, og få verktøyene du trenger for å ta kontroll over bekymringer, stress, og angst!

På grunn av corona, flyttes høstens workshop online. Vi håper det kan gjøre det lettere for deg å bli med! Du kan nemlig være fullstendig anonym i din egen sofa eller godstol, og få kunnskapen, øvelsene, og verktøyene du trenger for å ta kontroll over bekymringer, få mindre angst, og bedre din livskvalitet.

Workshopen er for deg hvis du:

  • Sliter med angst, uro, og tankekjør.
  • krisemaksimerer over små og store ting.
  • Kjenner deg konstant urolig.
  • Kunne tenke deg å prøve metakognitiv terapi på en effektiv måte til en billigere pris.

I workshopen får du: 

  • Kunnskap om hva som opprettholder bekymring, stress, og angst.
  • Redskaper til å stoppe bekymring, grubling, og tankekjør.
  • Oppgaver du skal gjøre underveis i workshopen, og hjemmeoppgaver hver uke.
  • Tilbakefallsplan - en plan for hvordan du kan takle vanskelige situasjoner i fremtiden uten å falle tilbake til gamle mønstre.

⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hver uke i 7 uker får du to timer med ny kunnskap, oppgaver, øvelser, hjemmeoppgaver, og tilbakemeldinger. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Workshopen ledes av Sunniva som er utdannet psykolog, og har en treårig videreutdanning i metakognitiv terapi. ⠀

Vi starter 21. november, og deretter blir det en ukentlig økt hver onsdag de neste 5 ukene, før det blir en 6 ukers pause. Alt skjer online, og bare psykologen som holder kurset vil vite hvem du er. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Hvis du ikke kan være med live fordi du er opptatt på dagtid, kan du også se opptaket i etterkant og jobbe med oppgavene på kveldstid. Du får tilgang til opptaket i noen dager etter hver modul. Du kan også sende inn spørsmål både før og etter hver modul slik at du får svar på det du lurer på og hjelp med det du synes er vanskelig.

Hvis du ser at workshopen ikke er noe for deg, kan du også melde deg av etter første modul. Du betaler da kun for første modul.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
For at vi skal klare å tilpasse workshopen best mulig til de som er med, blir det et begrenset antall plasser. Så vær rask!
⠀⠀

Les mer om workshopen, og meld deg på her! 

LES OGSÅ