Ta kontroll over angst, stress, og bekymring på kun 7 uker!

October 9, 2020

Tradisjonell terapi kan gjøre at du lærer å forstå deg selv bedre. Men bedre selvforståelse fører ikke nødvendigvis til mindre stress og angst. Derfor har vi lagd en workshop for deg som leter etter en manual - en steg for steg guide - til hva du kan gjøre for å få mindre bekymringer, stress, og angst i ditt liv.

På grunn av corona, flyttes vinterens workshop online. Vi håper det kan gjøre det lettere for deg å bli med! Du kan nemlig være fullstendig anonym i din egen sofa eller godstol, og få kunnskapen, øvelsene, og verktøyene som hjelper deg å ta kontroll over bekymring, få mindre angst, og bedre livskvalitet.

Workshopen er for deg som:

  • Sliter med angst, uro, og tankekjør.
  • krisemaksimerer over små og store ting.
  • Ofte kjenner deg urolig.
  • Kunne tenke deg å prøve metakognitiv terapi på en effektiv måte til en billigere pris.

I workshopen får du: 

  • Kunnskap om hva som opprettholder bekymring, stress, og angst.
  • Redskaper til å stoppe bekymring, grubling, og tankekjør.
  • Oppgaver du skal gjøre underveis i workshopen, og hjemmeoppgaver hver uke.
  • Tilbakefallsplan - en plan for hvordan du kan takle vanskelige situasjoner i fremtiden uten å falle tilbake til gamle mønstre.

Hvordan foregår workshopen?

⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hver uke i 7 uker får du to timer med ny kunnskap, oppgaver, øvelser, hjemmeoppgaver, og tilbakemeldinger.

Neste workshop starter 10. august, og deretter blir det en ukentlig økt hver tirsdag de neste 6 ukene. Etter sjette samling, tar vi en 6 ukers pause, før du får en totimers oppfølging i begynnesen av november. Hele workshopen foregår online, og kun psykologen som holder kurset vil vite hvem du er. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Hvis du ikke kan være med live fordi du er opptatt på dagtid, kan du også se opptaket i etterkant og jobbe med oppgavene på kveldstid. Du får tilgang til opptaket i noen dager etter hver modul. Du kan også sende inn spørsmål både før og etter hver modul slik at du får svar på det du lurer på og hjelp med det du synes er vanskelig.

Hvis du ser at workshopen ikke er noe for deg, kan du melde deg av etter første modul. Du betaler da kun for første modul.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
For at vi skal klare å tilpasse workshopen best mulig til de som er med, blir det et begrenset antall plasser. Så vær rask!

Workshopen ledes av Sunniva som er utdannet psykolog og har en treårig videreutdanning i metakognitiv terapi. ⠀

Les mer om workshopen, og meld deg på her!

No items found.
No items found.

LES OGSÅ