LEDIGE STILLINGER

TERAPEUT I OSLO ELLER ONLINE (DELTID / FULLTID)

Vi er på utkikk etter terapeuter til vårt kontor i Oslo.

Vi ser etter deg som er utdannet psykolog eller lege, og som har erfaring med, og interesse for metakognitiv terapi. Aller helst skulle vi ønske at du er i gang med, eller har fullført MCT-masterclass. Men vi hører også gjerne fra deg som har en sterk interesse for MCT, men som ikke er i gang med utdanningen enda. Da forventer vi at du vil starte din utdanning ved MCT-masterclass så snart det lar seg gjøre. I mellomtiden vil vi gi deg god oppfølging, og sørge for veiledning på dine forløp.

Vi setter faglighet høyt, og det er viktig for oss å vedlikeholde og videreutvikle våre metakognitive og terapeutiske ferdigheter. Derfor utveksler vi kunnskap og erfaringer med teori, metoder, og manualer. Vi tilbyr veiledning, driver jevnlig internundervisning, mottar ekstern veiledning ved behov, og utvikler oss stadig gjennom relevante kurs.

Hos oss kan du fordype deg i metakognitiv terapi og gjøre en meningsfull jobb sammen med hyggelige, dyktige, og engasjerte kolleger. Du styrer selv din arbeidstid og kan ta ferie etter behov, så lenge det ikke står i motsetning til god og forsvarlig oppfølging av dine klienter. Vi tar oss av administrasjon, hjemmeside,  annonsering, synlighet, kontorplass, møbler, GDPR-dokumenter, etterlevelse avlovverk, og mye annet som følger med det å starte opp og drive en privat praksis. Hvis du er interessert i å jobbe med grupper, kurs, eller foredrag, vil vi legge til rette for at du kan gjøre det.

Du må ha noe erfaring fra psykisk helsevern, og kunne drive selvstendig utrednings- og behandlingsarbeid for at du skal trives og gjøre en god jobb hos oss.

Høres dette  ut som noe for deg? I så fall håper vi at du kontakter oss på sunniva@mkt-oslo.no, eller +47 412 21 988 for en uformell prat. Vi ser frem til å høre fra deg!

Med vennlig hilsen oss i MKT Oslo

KONTAKT

TELEFON

Ma. - Fre. 09:00 - 17:00

EPOST

Svar innen 24 timer

ADRESSE

Slemdalsveien 70A
0370 OSLO

SEND MELDING

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.