Venteliste
Fullbooket
Ledig time
Oslo & Online

Agnete Vold

Bestill time

Jeg heter Agnete og er utdannet psykolog fra universitetet i Bergen. Etter studiet har jeg de siste 20 årene jobbet som psykologspesialist i offentlig spesialisthelsetjeneste ved DPS, BUP og Regional avdeling for spiseforstyrrelser.

Jeg har bred erfaring med utredning og behandling av ulike typer lidelser. Områder jeg har jobbet mye med er angst, bekymring, depresjon, helseangst, selvbilde og spiseforstyrrelser.

Jeg er sertifisert kognitiv terapeut og er opptatt av å få til god og effektiv behandling utfra anerkjente metoder. Jeg har også startet fordypning i metakognitiv terapi og opplever dette som veldig nyttig for å få til positive endringer.

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
Bestill timeBestill time
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Agnete Vold
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Agnete Vold
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.

Noen av våre psykologer