Caroline Gulvik

Jeg heter Caroline og er utdannet psykolog fra Universitet i Bergen. Jeg jobber ved MKT-Oslo på kveldstid, og  på allmennpsykiatrisk poliklinikk ved Vinderen DPS på dagtid. Jeg holder også på med en 5-årig spesialistutdanning i regi av Norsk Psykologforening, og videreutdanning i metakognitiv terapi i regi av MCT Institute. Jeg har bred erfaring med en rekke psykiske lidelser og problemstillinger, som blant annet angst, depresjon, stress og utmattelse, selvkritikk og relasjonelle vansker.

Jeg brenner for å hjelpe mennesker ut av fastlåste mønstre og tankeprosesser, og møter ofte mennesker som opplever at grubling og bekymring tar for stor plass i hverdagen. Jeg er opptatt av å skape et trygt rom for deg som søker hjelp hos meg, slik at vi sammen kan finne måter å forstå deg og dine utfordringer på. Jeg ønsker å tilpasse behandlingen til deg og dine behov, og gi deg konkrete verktøy slik at du opplever vekst og bedring.

Det er en glede å kunne tilby en virkningsfull behandlingsmetode gjennom metakognitiv terapi. Jeg ser frem til å møte deg og hjelpe deg med dine utfordringer.

KONTAKT

TELEFON

Ma. - Fre. 09:00 - 17:00

EPOST

Svar innen 24 timer

ADRESSE

Universitetsgata 24
0162 OSLO

SEND MELDING

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.