Kenneth Sandin

Oslo & Online
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Oslo & Online

Kenneth Sandin

Bestill time

Hei! Jeg heter Kenneth og er psykolog, utdannet ved NTNU i Trondheim i 2010.

Jeg har langvarig erfaring med metakognitiv terapi, og har jobbet mye med depresjon og angst. Jeg har dermed jobbet mye med problemstillinger som grubling, bekymring, prestasjonsangst, sosiale vansker, og søvnproblemer.

De siste årene har jeg også forsket på disse temaene, og jeg har nylig levert en doktorgrad på psykisk helse og sykefravær. Fra forskningen vet vi at livskvalitet ikke bare handler om symptomer, men også om å få hverdagen til å gå opp, både på jobb og privat. Jeg er derfor opptatt av at vi sammen definerer konkrete problemstillinger, og finner konkrete løsninger.

Jeg jobber i hovedsak med metakognitiv terapi, men kan også bidra med rådgivning rundt stress- og livsmestring. Det er viktig at vi definerer prosjektet sammen, og jeg tenker alltid at en god psykolog er en konkret psykolog.

Til daglig jobber som jeg som forsker ved Diakonhjemmet sykehus, men tilbyr behandling ved MKT-Oslo på ettermiddag og kveld.

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
Neste ledige time:
Oslo & Online
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Kenneth Sandin
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Kenneth Sandin
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Vis mer

Noen av våre psykologer