Venteliste
Fullbooket
Ledig time
Oslo & Online

Kristine Lund

Bestill time

Jeg heter Kristine og er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen. Jeg foretrekker å arbeide terapeutisk med ungdom og voksne, noe som også gjenspeiles i min arbeidserfaring. Jeg har jobbet på ulike poliklinikker for voksne innenfor spesialisthelsetjenesten, og akkurat nå jobber jeg på Nydalen DPS ved siden av privat praksis. Jeg har derfor bred erfaring i møte med de fleste psykiske lidelser. Jeg holder også på å spesialisere meg innenfor feltet klinisk voksenpsykologi og videreutdanne meg innenfor metakognitiv terapi i regi av MCT Masterclass Oslo.

Jeg finner mye glede i å hjelpe mennesker som står fast, enten om det dreier seg om angstplager, grubling, slitenhet, depresjon, bekymring, traumer eller arbeidsrelaterte plager. Jeg er en aktiv terapeut som foretrekker å lære bort konkrete teknikker med målet om at du skal få det bedre i hverdagen. Behandlingen blir tilpasset dine utfordringer, ønsker og mål.

Jeg er tilgjengelig onsdager på kveldstid. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende time. Jeg ser frem til å møte deg.

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
Bestill timeBestill time
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Kristine Lund
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Kristine Lund
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.

Noen av våre psykologer