Venteliste
Fullbooket
Ledig time
Oslo & Online

Marianne Garte

Bestill time

Hei, jeg heter Marianne.

Jeg har jobbet som psykolog siden 1994, og har bred erfaring fra ulike deler av helsetjenesten, men har arbeidet aller mest med ungdom og unge voksne. De siste 7 årene har jeg jobbet som enhetsleder, først ved regional seksjon for spiseforstyrrelser ved OUS, og deretter ved Nordre Aker BUP, avdeling for barne- og ungdomspsykiatri.

Jeg er utdannet kognitiv terapeut og veileder fra Norsk forening for kognitiv terapi, og holder nå på å ta en videreutdanning i metakognitiv terapi. Områder jeg særlig jobber med, er selvfølelse og vansker med kroppsbilde, nedstemthet, depresjon, og angst hos ungdom og voksne. 

Jeg ser frem til å møte deg.

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
Bestill timeBestill time
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Marianne Garte
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Marianne Garte
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.

Noen av våre psykologer