Solbjørg Hanitz

Solbjørg Hanitz heter jeg. Er utdannet psykolog ved universitetet i Trondheim, Aalborg og Gold Coast. Stort engasjement for metakognitiv terapi (MKT), hvor jeg allerede på studiet skrev hovedoppgave om hvordan MKT kan hjelpe folk på tvers av ulike diagnoser. Videreutdannet meg ved MKT Masterclass like etter endt studie, hvor jeg har fullført begge nivåer av MKT terapi.

Har erfaring med å hjelpe mennesker i alle aldersgrupper og med ulike utfordringer, f.eks. de som ikke opplever kontroll over bekymring/grubling, depresjon, sosial angst, tvangslidelse og reaksjoner på belastninger. Klientene har uttrykt at de har opplevd den metakognitive tilnærmingen som effektiv, samt en lettelse at fokus er fremoverrettet. Flere opplever fremgang allerede etter få timer, da de lærer håndgripelige teknikker for å oppleve kontroll over hvordan møte motgang/tanker/følelser.

Vil være et privilegium for meg å kunne få hjelpe deg til å få det bedre. Vi kan enten ha videokonsultasjon eller møtes på kontoret mitt på Helsehuset i Førde. Å oppsøke hjelp anser jeg som en styrke, hvor ingen problemstilling er for stor eller liten. Du kan ringe meg for en uforpliktende samtale, og så finner vi sammen ut av veien videre :-)

KONTAKT

TELEFON

Ma. - Fre. 09:00 - 17:00

EPOST

Svar innen 24 timer

ADRESSE

Universitetsgata 24
0162 OSLO

SEND MELDING

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.