Bekymring

Ta kontroll over bekymringene!

Ingen angstlidelse uten bekymring. Så enkelt er det faktisk. Bekymring opprettholder og skaper angst. Derfor vil du kjenne deg mer engstelig jo mer tid du bruker på bekymring. Du blir god til å oppdage farer. Til å se for deg hva som kan skje. Til slutt gjør du det nesten automatisk. Og da kan det føles helt umulig å stoppe tanketoget.

Heldigvis er det ikke så vanskelig å ta kontroll over bekymringene hvis du bare vet hvordan. I metakognitiv terapi får du en steg-for-steg oppskrift til nøyaktig hvordan du kan få det til.

Symptomer: 

Hvordan vet jeg at jeg bekymrer meg for mye?
  • Du føler deg konstant engstelig og urolig.
  • Du bruker mye tid på å planlegge hvordan du skal takle alt som kan gå galt.
  • Du prøver å distrahere deg, men får det ikke til.
  • Det føles ut som du har mistet kontroll over bekymringene.
  • Av og til tror du at du holder på å bli gal.

Metakognitiv terapi mot bekymring

I metakognitiv terapi får du enkle og konkrete øvelser og hjemmeoppgaver som lærer deg hvordan du kan håndtere bekymringer på en slik måte at de ikke lenger blir et problem. Målet er at du selv skal kunne bestemme hvor mye tid du vil bruke på bekymringene.

Men mine bekymringer er reelle!

Selv om du har ekte problemer, er det ikke hjelpsomt å bekymre seg hele tiden. Det å kunne legge fra deg bekymringstankene en stund, kan gjøre at du får samlet energien du trenger for å håndtere problemene du står overfor. For det er handling, og ikke bekymring som løser problemer.

Du kan enkelt bestille en time direkte i vår kalender eller melde deg på en av våre effektive online workshops som er et billigere tilbud til deg som sliter med bekymring, uro, og angst.

Last også ned våre beste tips mot bekymring her!

"Hva kan jeg forvente?"

👉 Klikk her for å lese hvordan et behandlingsforløp hos oss ser ut.

Starter 1. mai
Gratis webinarserie
En 4 dagers gratis webinarserie for deg som sliter med angst og bekymring. Med psykolog Sunniva Itland.
Starter
torsdag 8. august
Workshop mot angst, stress & bekymring
Få verktøyene du trenger for å overvinne depresjon, nedstemthet, og lav selvfølelse i vår 12 ukers nettbaserte workshop.
Ofte når vi sliter med psykiske vansker har vi kjørt oss fast i et spor som ikke leder noe godt sted. Men så fortsetter vi likevel, og stanger hodet i veggen med metoder som ikke fungerer. Hvis du har strevd med uro, angst, eller nedstemthet en stund, så kan det være bra å oppsøke hjelp. Vi vet hva som skal til for å få det bedre.

Bestill time nå!

Vi tilbyr time i Oslo og Online. Finn ut hvordan du kan bli bedre!

Noen av våre psykologer

Send oss en melding!

Er du usikker? 
Spør oss!

Få svar fra en av våre terapeuter innen to arbeidsdager. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Hei! Jeg er en av psykologene som kan svare deg på spørsmål relatert til terapi og bestillinger ved MKT-Oslo. Jeg ser frem til å høre fra deg.