Velkommen til oss!

Psykologklinikk med ekspertise på metakognitiv terapi

Vi er en psykologklinikk i hjertet av Oslo som tilbyr effektiv behandling i koselige omgivelser. Du kan lese mer om oss i tekstene under.

Våre psykologer er spesialisert på behandling av overtenking, angst, nedstemthet, lav selvfølelse, stress, og OCD.

Uansett om du sliter med lettere plager eller mer sammensatte og kompliserte problemer, er du velkommen til oss. Vi tar problemene dine på alvor og vil gjøre vårt aller beste for at du skal kjenne deg godt ivaretatt og få en god opplevelse hos oss.

Behandling som fungerer

Å ha mentale plager er slitsomt. Det krever mye energi både mentalt og fysisk, og i tillegg er det vanskelig å slappe av når kroppen er urolig og tankene kverner. Å finne en løsning blir noe av det viktigste. Det hjelper vi deg med. 

Uforpliktende

Husk at du kan bestille en time eller to og se om det er riktig for deg. Du forplikter deg ikke til et helt forløp bare fordi du bestiller en time. Men hvis du ønsker å fortsette, så setter vi av minst en time i uka til deg slik at du får den tiden og oppfølgingen du trenger for å få det bedre. Scroll videre for å lese litt mer om hver av oss.

Kontakt oss

Send melding

Vi holder til i Universitetsgata like ved Karl Johan (samme bygg som Norli). Kontorene ligger i 4. etasje. Ring på, så slipper vi deg inn.

Du kan finne parkering i et av Oslos mange parkeringshus. Flere av disse ligger kun minutter unna kontoret:

1. Parkering Kristian IVs gate
2. OnePark Sentrum P-hus
3. Bristol Garage AS

Vi holder til midt i sentrum, kun et par minutters gange fra Nasjonaltheateret og Stortinget T-banestasjon. Alle trikkelinjer går forbi i nær avstand. Nærmeste trikkestopp er Nasjonaltheateret, Tullinløkka, og Tinghuset.
Send oss en melding!

Er du usikker? 
Spør oss!

Få svar fra en av våre terapeuter innen to arbeidsdager. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Hei! Jeg er en av psykologene som kan svare deg på spørsmål relatert til terapi og bestillinger ved MKT-Oslo. Jeg ser frem til å høre fra deg.