BEHANDLING

LES MER OM HVA VI KAN HJELPE DEG MED, OG OM HVORDAN VI JOBBER.

Så, HVa er metakognitiv terapi?

Metakognitiv terapi er en nyere type kognitiv terapi. Metoden er basert på solid forskning, og fungerer raskere og bedre enn tradisjonell kognitiv terapi for en rekke vanlige psykiske plager og problemer.

Sliter du med angst, depresjon, ptsd, ocd, bekymring eller overtenking? Da er metoden for deg!

I metakognitiv terapi vil du få:

  • Hjelp til å forstå hva som skaper og vedlikeholder dine problemer.
  • Konkrete øvelser og hjemmeoppgaver.
  • Steg for steg hjelp til å ta kontroll over bekymring og overtenking.
  • Lite fokus på fortiden, mer på her og nå.
  • Tydelige råd til nøyaktig hva du kan gjøre for å få det bedre.

Vi prøver å gjøre behandlingen så praktisk og jordnær som mulig, sånn at du kan bruke det vi snakker om i timene direkte i livet ditt.

KVALITETSSIKRET METAKOGNITIV TERAPI

Vi har 2-3 års trening fra The MCT-Institute, og vi står på den norske og internasjonale listen over godkjente metakognitive terapeuter. I tillegg oppdaterer vi oss hele tiden gjennom relevante kurs, og gjennom både intern og ekstern undervisning.

Hos oss kan du være sikker på at du får kvalitetssikret behandling.

Når BØR jeg EN BESTILLE TIME?

Det er opp til deg. Hvis du kjenner at du trenger hjelp med noe, håper vi at du tar kontakt. Vi jobber med alle typer problemer, små og store.

Vil du ha hjelp med angst, depresjon, eller stress? Vil du diskutere livsvalg? Sortere i tanker og følelser? Kunne være mer til stede nuet? Sliter du med traumer eller komplekse og langvarige psykiske lidelser? Vi hjelper deg gjerne, uansett hva du strever med.

Til venstre kan du se en liste over problemer vi ofte jobber med. Men ta gjerne kontakt selv om du ikke finner ditt problem på listen. Sannsynligvis kan vi hjelpe deg likevel. Metakognitiv terapi fungerer nemlig godt for de aller fleste typer emosjonelle problemer.

Når det er sagt, er det ikke slik at vi er den beste matchen for ethvert problem og enhver person. Hvis vi tenker at noen andre kan gjøre en bedre jobb, vil vi henvise deg videre.

Kontakt oss gjerne på mail eller telefon dersom du skulle ha flere spørsmål om oss, metakognitiv terapi, eller behandling.

BESTILL TIME
Vi tilbyr timer i Oslo og Online

KONTAKT

TELEFON

Ma. - Fre. 09:00 - 17:00

EPOST

Svar innen 24 timer

ADRESSE

Slemdalsveien 70A
0370 OSLO

SEND MELDING

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.