Daniel Vethe

Online
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Online

Daniel Vethe

Bestill time

Jeg heter Daniel og er utdannet psykolog fra NTNU i Trondheim.

Jeg har erfaring med utredning og behandling av et bredt spekter av psykiske lidelser fra spesialisthelsetjenesten. I samtale er jeg opptatt av å lytte etter hva som er viktig for deg og hva du ønsker å få ut av samtalene, slik at vi sammen kan danne et prosjekt som tar deg i den retningen du vil. Hvis du opplever plager knyttet til generell angst, sosial angst, helseangst, panikkanfall, søvnproblemer eller overdreven
grubling, er dette problemstillinger jeg gjerne hjelper deg med.

Jeg er opptatt av å bidra med behandling som holder høy kvalitet og er fundert i forskning på terapi. Jeg holder nå på med en spesialisering i metakognitiv terapi, og dette er metoden jeg i hovedsak bygger terapi-timene på. I timer med meg vil du oppdage og utforske nye måter å erfare dine egne tanker og følelser på som kan bedre plager med angst og depresjon. Du må også belage deg på hjemmeoppgaver mellom timene, slik at vi gjør behandlingen mer effektiv for deg.

De siste årene har jeg skrevet en doktorgrad om søvn og søvnbehandling, og jobbet med behandling av søvnforstyrrelser i en søvnklinikk på sykehus. Dersom du har søvnplager, kan jeg gi deg praktiske oppgaver som er vist å ha god effekt på insomni og døgn-rytmeforstyrrelser.

Jeg tilbyr terapi over video, både på norsk og engelsk.

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
Neste ledige time:
Tirsdag kl. 09:00
Online
No items found.
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Daniel Vethe
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Daniel Vethe
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Valid number
Vis mer

Noen av våre psykologer