Outline graphic depicting hand nurturing a heart

Seneste anmeldelser

Les hva tidligere pasienter sier om behandlingen ved MKT-Oslo

Jeg opplever at MKT er en veldig god teknikk, som jeg skulle ønske flere psykologer brukte den dag i dag.

Jeg har grublet hele livet. For noen år siden ble jeg diagnostisert med OCD (tvangslidelse), og fikk behandling for dette gjennom DPS. Jeg ble såkalt "kurert". Så kom relasjons-OCD. Dette har jeg vært plaget med i alle kjæresteforhold, uten at jeg har vært klar over det - før for ca. 1 1/2 år siden. Da fikk jeg panikk, og skjønte ingenting av hvorfor jeg fikk så fryktelig angst over forholdet jeg var i. Jeg skjønte etterhvert at dette lignet veldig på OCD, som jeg tidligere har hatt i andre former. Jeg gjorde litt research og fant ut at det finnes en type OCD som går ut på dette med relasjoner. Da jeg la sammen to og to, skjønte jeg at jeg måtte kaste meg rundt og finne noen som kunne hjelpe meg. Dessverre har DPS lange ventelister der jeg bor, og mitt inntrykk er at det generelt sett ikke finnes så mye forskning på denne typen OCD på de distriktspsykiatriske senterne rundt om i Norge. Så fant jeg MKT-Oslo. Da jeg leste at dere har kunnskap om r-OCD, kontaktet jeg dere med én gang jeg fikk mulighet. Hos psykolog Erik Palm har jeg lært mye, blant annet at det er mulig å reagere på tanker på en måte som gjør at man ikke blir lammet av angst. R-OCD, og OCD generelt, kan virke så stort og skummelt - helt uhåndterlig. Det er det ikke. Angst og OCD er noe man opprettholder selv, både ved å gruble over tanker man får, unngåelse, eller ved å søke forsikring og bekreftelse hos andre for å oppnå "falsk trygghet". Jeg må være ærlig og si at det så langt i behandlingsforløpet har vært både vanskelig og lett, men at jeg er veldig glad for at jeg tok kontakt med dere, og at jeg fikk time hos Erik så raskt, ikke minst. Jeg har gjort meg flere erfaringer om at det er mulig å ikke gå inn i tanker man får uro av, noe som har gjort at jeg har fått mindre angst, og mange opplevelser av mestring i hverdagen, der jeg før hadde fått sammenbrudd og snakket meg selv ned. I dag er jeg samboer med kjæresten jeg nevnte over her - og jeg fortsetter å gi meg selv erfaringer av at grubling ikke lønner seg. Jeg opplever at MKT er en veldig god teknikk, som jeg skulle ønske flere psykologer brukte den dag i dag, både til angst og OCD. Jeg anbefaler MKT-Oslo til de som føler at alt er umulig. Jeg fikk hjelp!
Skrevet av
Anonymous
Vær trygg på at du får god behandling!

Kvalitetsikret metakognitiv terapi

I takt med at metakognitiv terapi har blitt mer populært, er det stadig flere som tilbyr det, men ikke alle har kunnskapen og erfaringen som skal til for å gi god behandling.

Alle våre terapeuter har sertifisering fra the MCT-Institute, eller i gang med utdanningen. Vi er del av et sterkt metakognitivt fagmiljø, og mottar både ekstern og intern undervisning og veiledning. Det er din garanti for kvalitetssikret metakognitiv terapi.
Send oss en melding!

Er du usikker? 
Spør oss!

Få svar fra en av våre terapeuter innen to arbeidsdager. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Hei! Jeg er en av psykologene som kan svare deg på spørsmål relatert til terapi og bestillinger ved MKT-Oslo. Jeg ser frem til å høre fra deg.
Ved å klikke på "Aksepterer" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.