“Terapien var en investering i meg selv og min livskvalitet. MKT-Oslo anbefales på det varmeste!”
Anonym
Kvinne, 34
Individuelle timer & online workshops

På tide å få det bedre!

Kanskje du har slitt med bekymringer, angst, eller nedstemthet lenge. Da er det lett å tvile på at noe kan endre seg.

Det samme gjelder hvis du har jobbet hardt for å håndtere følelsene dine, eksponere deg, og tenke ut løsninger uten at det egentlig har hjulpet så mye.

Det er fort gjort å stange hodet i veggen når du ikke helt vet hva som gjør at du står fast. Men det betyr ikke at forandring ikke er mulig. Det er her vi kommer inn. Vi vet hva som forårsaker psykiske plager, og kan hjelpe deg å finne ut hva som skal til for å skape bedring for akkurat deg, slik at du slipper å fortsette å streve uten å komme noen vei.
Sunniva K. Itland
Psykolog
Mange forventer å være lenge i terapi, og blir overrasket når vi sier at behandlingen kan gå ganske raskt. Det fine med metakognitiv terapi er at de fleste merker bedring etter noen få behandlingstimer. Ofte er det faktisk bare behov for 8-12 timer i tillegg til introduksjonstimen.
1850
kr
per time (45 min.)
Finn ledig time
NOK 140,- tillegg etter kl.16 og helligdager
3250
kr.
per dobbeltime (90 min.)
Finn ledig time
NOK 140,- tillegg etter kl.16 og helligdager
7750
kr
eller 5 delbetalinger (1550,-)
300
kr
15 min. online prøvetime
Les om andres erfaringer

Tilbakemeldinger

Her kan du lese hva noen av våre tidligere klienter sier om endringene de har fått til
"Jeg har prøvd tradisjonell terapi før, og da snakket vi bare om problemene og følelsene mine. Jeg følte meg ofte litt bedre etter timene, men det varte liksom aldri. Det jeg liker med MKT, er at jeg får konkrete råd som jeg kan bruke til å få det bedre her og nå. Jeg får ikke endret fortiden, men jeg kan gjøre noe med hvordan jeg forholder meg til tankene og problemene mine her og nå."
Lars-Erik, 34
"For ikke så lenge siden var jeg på et tungt sted mentalt. Booket time hos Erik, eller Mr. Palm som jeg har begynt og kalle han. Har hatt 6 terapi timer, hvor det har vært én dobbelt time. Og jeg tørr og påstå at om jeg hadde fått sånn her behandling på dps for 14år siden, så hadde det spart meg for mange år med depressiv grubling og ubehag. Ikke det at målet er et smertefritt liv, for det finnes ikke, men man kan velge hvor mye man vil dypdykke i egne tanker."
Michelle, 29
"Jeg brukte så utrolig mye tid til å tenke på hva andre tenkte om meg. Det var en konstant støy i hodet og gjorde meg helt utslitt. MKT har gitt meg verktøy til å la grublingen ligge. Det har gjort all forskjellen. Jeg har det roligere i hodet, sover bedre, og føler meg mye tryggere på meg selv. Så glad for at jeg tok sjansen!"
Lisa, 25
"Før jeg byttet til MKT gikk jeg til en psykolog der jeg ikke så en ende på behandlingen og etter en stund følte jeg at panikkangsten min ble verre. Etter bare noen timer MKT så jeg tydelig forbedring og et halvt år senere føler jeg for første gang på lenge at jeg har et mye bedre og mer avslappet forhold til angst og bekymring. Har anbefalt MKT-Oslo til venner og bekjente, spesielt de som i utgangspunktet vegrer seg for å gå til psykolog, da MKT er en mer analytisk behandlingsform i min erfaring. Du får redskapene til å takle plagene på egen hånd."
Margrethe, 34

Vilkår for bestilling

Midlertidige vilkår under COVID-19

MKT-Norge AS følger retningslinjene fra Folkehelseinstituttet (FHI) når det kommer til smittevern. Vi reserverer oss retten til å flytte timer som er planlagt gjennomført på ett av våre kontorer online når situasjonen tilsier at det er det tryggeste. For eksempel når enten du eller behandleren din har symptomer som indikerer mulig infeksjon av COVID-19. For mer informasjon om COVID-19 klikk her.

Betaling

Vi aksepterer Visa og Mastercard. Betaling gjennomføres etter hver behandlingstime med bankkort, eller du kan betale via nettfaktura som vi sender per e-post etter timen. Nettfaktura kan kun betales med betalingskort. Vi aksepterer ikke Vipps eller direkte overføring til konto.

Hvis behandlingen skal dekkes av arbeidsplass eller forsikringsselskap tilbyr vi forhåndsfakturering og timeoversikt til bruk ved refusjon.

Vi er en helprivat klinikk og mottar ikke statlige tilskudd. Det betyr at du ikke kan bruke frikort hos oss. Behandlingen gir heller ikke rett til frikort.

OBS: Vi tar et tillegg på 140,- for behandlingstimer som foregår på kveldstid (etter 16.00) og på helligdager.

Avbestilling

Avbestillinger må være inne senest 48 timer før avtalt tidspunkt. Avbestillinger som skjer senere enn dette vil bli belastet i sin helhet uansett grunn. Du kan avbestille gjennom bookingsiden (se instrukser i reservasjonsmail). Hvis du ikke kan komme til timen som avtalt, er det fint om du gir oss beskjed om det så tidlig som mulig. Behandlingstimer som bookes mindre enn 48 timer før avtalt tidspunkt, kan ikke avbestilles.

Ekstraarbeid/henvisninger

Arbeid som kommer utenom selve behandlingstimene, så som henvisninger og annet skrivearbeid faktureres ut fra den tiden det tar. Spør din terapeut om pris.

Bestilling og gjennomføring

Workshops/kurs foregår online over 14 timer spredd over 7 uker. Du kan melde deg på ved å fylle ut påmeldingsskjema på workshopsiden, og vil da få en bekreftelsesmail med en gang.

Senest to dager før workshopen starter får du en mail med mer informasjon og link til videooverføring.

Workshopen foregår over video. Du deltar helt anonymt, og ingen kan se deg eller eventuelle spørsmål og kommentarer du stiller i chatten.

Avbestilling

Du kan melde deg av frem til samling tre ved å sende en mail til info@mkt-oslo.no. Du betaler da bare for de samlingene du har hatt tilgang til. Etter at samling 3 av 7 er gjennomført er det ikke lenger mulig å melde seg av workshopen.

Noen av våre psykologer