Online Metakognitiv Terapi

Metakognitiv terapi på nett

Online behandling gjør at vi kan tilby sertifisert metakognitiv terapi i Norge og i utlandet uavhengig av hvor du måtte bo. Særlig nå som vi er anbefalt å holde oss mest mulig hjemme, kan online terapi være en veldig god løsning for deg som har behov for hjelp, og som ikke ønsker å utsette deg for smitte.

Fordeler med online behandling:

  • Enkelt
  • Fleksibelt
  • Sparer tid
  • Tilgjengelig uansett hvor du måtte befinne deg
  • Like gode resultater som ved behandling på kontor

Like effektivt

Forskning har vist at online behandling fungerer like godt som terapitimer på kontor. Vår erfaring tilsier at metakognitiv terapi egner seg særlig godt til behandling på nett siden det er en form for terapi som ikke nødvendigvis krever finlesing av kroppspråk eller deling av svært private detaljer.

Behandling på nett sparer tid, siden du slipper reisetid. Du kan prate med en terapeut hjemmefra, fra kontoret, eller hvor du enn måtte være. Du kan også velge å starte behandlingen online, for senere å gå over til timer på vårt kontor.

Vi bruker trygge, krypterte videorom, og løsninger som er enkle å bruke. Du trenger ikke laste ned programmer eller lage deg en bruker. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke på en lenke og gi tilgang til kamera og lyd.

Du vil du få instruksjoner på mail eller sms, og om du skulle ha behov for mer informasjon, er det bare å kontakte oss.

Vi tilbyr også online workshop/kurs til deg som sliter med bekymring, stress, og angst.

"Ofte når vi sliter med psykiske vansker har vi kjørt oss fast i et spor som ikke leder noe godt sted. Men så fortsetter vi likevel, og stanger hodet i veggen med metoder som ikke fungerer. Hvis du har strevd med uro, angst, eller nedstemthet en stund, så kan det være bra å oppsøke hjelp. Vi vet hva som skal til for å få det bedre."

Bestill time nå!

Vi tilbyr time i Oslo og Online. Finn ut hvordan du kan bli bedre!

Noen av våre psykologer

Send oss en melding!

Lurer du på noe?

Få svar fra en av våre terapeuter innen to arbeidsdager. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Hei! Jeg heter Erik og er en av psykologene som kan svare deg på spørsmål relatert til terapi og bestillinger ved MKT-Oslo. Jeg ser frem til å høre fra deg.