Stress

HVA ER STRESS?

Følelsen stress består av en energirespons i kroppen, og vår tolkning av denne responsen som negativ. Stress er som regel nært forbundet med bekymringer, og de aller fleste som har et stressproblem bekymrer seg mye. Det er også vanlig å kjenne seg irritabel og mentalt fraværende.

SYMPTOMER PÅ STRESS:

  • Hjertebank
  • Uro
  • Irritabilitet
  • Konsentrasjonsproblemer
  • Mage-tarmproblemer
  • Nedsatt hukommelse
  • Søvnvansker

BEHANDLING AV STRESS

Forskning viser at metakognitiv stressbehandling fungerer bedre enn tradisjonell stressbehandling. Rundt 80% blir varig kvitt sine stressproblemer. I Danmark er metoden blitt svært utbredt, men i Norge har ikke denne måten å behandle stress på blitt kjent enda.

I en metakognitiv behandling av stress vil vi starte med å kartlegge hva som utløser stress hos deg, og hvordan du forstår og håndterer stressfølelse. Vi vil deretter gi deg kunnskap om hva som skjer i kroppen under stress, og hjelpe deg til å takle og forstå stress på en ny måte slik at du i mindre grad trenger å la stress påvirke ditt liv og dine valg. Vi vil også hjelpe deg til å ta kontroll over dine bekymringer slik at du kan kjenne deg roligere, sove bedre, og få en pause fra tanker som stresser deg. Behandlingen innebærer ikke pusteøvelser eller meditasjon, og det er i de fleste tilfeller ikke nødvendig å gjøre om på daglige rutiner og aktiviteter. Etter en metakognitiv behandling for stress vil du ha fått et annet forhold til stress, og du vil kjenne deg roligere og mer produktiv. Dersom du er sykmeldt på grunn av stress vil vi hjelpe deg i prosessen med å komme tibake i jobb, eller med å finne veien videre på andre måter.

Vi holder også kurs i stressmestring for bedrifter på forespørsel.

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker mer informasjon, eller bestill en time direkte i vår kalender.

Vi tilbyr time i Oslo og Online

KONTAKT

TELEFON

Ma. - Fre. 09:00 - 17:00

EPOST

Svar innen 24 timer

ADRESSE

Slemdalsveien 70A
0370 OSLO

SEND MELDING

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.