gratis i 3 dager
Ingen binding

499/md

Hjelp til hverdagsmestring av angst, triggertanker & vanskelige følelser.

MKT-Portalen hjelper deg å få mer ut av behandlingen, opprettholde resultatene du har oppnådd, og få en bredere forståelse av hvordan du kan implementere MKT i hverdagen.

  • Få tilgang til et økende bibliotek av webinarer, miniworkshops, & kurs
  • 125,- avslag på timer hos MKT-OSLO
  • Kunnskap, øvelser, oppgaver
  • Månedlig spørretime
  • Ingen bindingstid
  • Nytt innhold legges til hver uke

Psykolog i lomma

For mindre enn en tredel av en behandlingstime per måned får du tilgang til ukentlig påfyll av effektive verktøy og kunnskap som hjelper deg å få raskere resultater, opprettholde det du har lært i behandlingen, og bruke kunnskapen bredere.

Få mer ut av behandlingen

Oppretthold resultatene

Implementer kunnskapen bredere

En medlemsportal som hjelper deg å:

Overtenke mindre, få det bedre, og leve mer som du ønsker.

Bredere kunnskap

Kunnskap om hva som gir god mental helse er gull verdt. Når du vet hva som øker og reduserer angst, nedstemthet, og overtenking, er det lettere å gjøre det som skal til for å få det bedre.

Miniworkshops & kurs

Få dybdekunnskap gjennom praktiske miniworkshops, webinarserier, og små kurs. Her får du øvelser, hjemmeoppgaver og mentale verktøy du kan ta i bruk med en gang.

Rabatt på timer hos MKT-OSLO

Som medlem får du 125,- i avslag på timer hos MKT-OSLO. Det vil si at medlemsskapet i praksis betaler seg selv dersom du har fire timer i. måneden. Gi beskjed til din psykolog i timen.

Få svar på det du lurer på

Send inn dine spørsmål og få svar gjennom månedlig spørretime eller ukentlig live. Vi kan ikke svare på alt, men velger ut det som er relevant for flest.

Lær hjemme eller på farta

Sett deg ned med en kopp kaffe og se en video eller to, eller lytt til innholdet mens du er på farta. Du velger når og hvordan du bruker innholdet ut fra hva som passer for deg.

Ingen bindingstid

Portalen har ingen bindingstid, og for mindre enn en tredel av en behandlingstime per måned får du tilgang til ukentlig påfyll av verktøy og kunnskap som hjelper deg å få et bedre liv.

Påminnelser og aha-opplevelser

Vi mener at livet er for kort til å slite med overtenking, angst, og nedstemthet, og ønsker å gi deg verktøyene og kunnskapen du trenger for å få det bedre.

NB! Portalen er ikke helsehjelp, og passer best for deg som sliter med mild til moderat angst eller depresjon, eller som et supplement til behandling. Trenger du mer hjelp enn du kan få gjennom portalen må du ta kontakt med psykolog eller lege.Prøv 3 dager gratis!
Ja takk, jeg vil være med!

"Jeg liker at jeg kan velge selv hvilket innhold som er relevant for meg, og hvilken rekkefølge jeg vil se det i. Synes portalen har noe for alle, og at det er et unikt tilbud. Der er ikke så mye informasjon om metakognitiv terapi der ute, men i portalen finner jeg svar på mye, også en del jeg ikke visste at jeg trengte å vite."

Nina 25

"Etter at jeg var ferdig med behandlingen følte jeg at jeg hadde angsten under kontroll, men jeg merker at det er lett å falle tilbake i gamle vaner. Portalen er fin å ha for å holde meg på sporet. Den minner meg på MKT-tankegang, og gjør det lettere å holde meg til den nye planen."

Hans Petter, 28

"... Jeg føler at innholdet virkelig treffer. I mange av webinarene kunne det like gjerne vært meg dere snakket om. Jeg synes også at rådene er konkrete slik at man kan bruke dem selv om det ikke alltid er lett å få til med en gang. Det er en øvelsessak, men jeg kjenner at det fungerer"

Kristine 37

Bli med her!

I MKT-Portalen får du kunnskap og verktøy som gir hverdagsmestring. Du er helt anonym på innsiden av portalen, og kan melde deg ut når som helst.

Ja takk, jeg vil være med!
Get in touch