Venteliste
Fullbooket
Ledig time
Online

Line Alveberg

Bestill time

Jeg er sertifisert Metakognitiv terapeut og har gleden av å tilby timer på kveldstid her. Jeg studerte psykologi ved University College London og videreutdanning i psykisk helsearbeid, klassisk kognitiv terapi og nå Metakognitiv terapi.

Jeg er til daglig i jobb ved Poliklinikken raskere tilbake, Voksenpsykiatrisk avdelig Vinderen, der vi har et stort miljø for forskning på,- og videreutvikling av, metakognitiv metode. Jeg har lang og bred erfaring innen psykisk helsearbeid, fra å jobbe med akutte kriser og alvorlige sinnslidelser i ambulant akutteam, til de seneste årene å arbeide som Metakognitiv terapeut i poliklinikk for folk med angst og/eller depresjon, i gruppe eller individuelt.

Jeg tilbyr også terapi på engelsk.

Det er en glede å kunne tilby Metakognitiv terapi. Gleden kommer av å se bedringen pasientene mine opplever. Hjertelig velkommen!

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
Bestill timeBestill time
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Line Alveberg
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Line Alveberg
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.

Noen av våre psykologer