Line Alveberg

Oslo & Online
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Oslo & Online

Line Alveberg

Bestill time

Jeg er sertifisert Metakognitiv terapeut (Level 2) med mange års erfaring. Jeg studerte psykologi ved University College London og videreutdanning i psykisk helsearbeid, klassisk kognitiv terapi og Metakognitiv terapi. For tiden er jeg i utdanning som sexolog. Jeg er psykoterapeut og tar ikke pasienter som skal ha behandlingen dekket av forsikring.

NB: Jeg jobber online de to første ukene i juli, og er tilbake på kontoret i august.

De fleste av mine arbeidsår som terapeut har jeg hatt ved poliklinikken raskere tilbake, voksenpsykiatrisk avdeling Vinderen, der vi har et stort miljø for forskning på,- og videreutvikling av, metakognitiv metode. Jeg har lang og bred erfaring innen psykisk helsearbeid, fra å jobbe med akutte kriser og alvorlige sinnslidelser i ambulant akutteam, til de seneste årene å arbeide poliklinisk med folk med angst og/eller depresjon, i gruppe eller individuelt. Jeg jobber like godt på engelsk som på norsk.

Enten du sliter med angst, depresjon, traumer, og ocd, bdd, eller med seksuelle problemstillinger, så kan jeg hjelpe. Min interesse for sexologi oppsto gjennom samtaler med mine pasienter.  Mange som i utgangspunktet søkte hjelp for depresjon eller angst, fortalte (men ofte ikke med en gang…) om seksuelle problemer som de opplevde at vesentlig reduserte deres livskvalitet.  Jeg har opplevd at metakognitiv terapi har vært til hjelp for mange av disse pasientene, men ble samtidig klar over den manglende kompetanse (og kanskje berøringsangst?) innen sexologi som møtte disse pasientene i helsevesenet. Jeg har lenge ønsket meg å ha denne kompetansen, og er nå under utdanning i sexologi ved Modern Sex Therapy Institute. Velkommen til metakognitiv Sexologisk behandling hos meg! 

Det er en glede å kunne tilby Metakognitiv terapi. Gleden kommer av å se bedringen pasientene mine opplever. Hjertelig velkommen!

Ps. Lurer du på hva sexologisk behandling innebærer? Her kan du laste ned et gratis webinar om vanlige seksuelle problemstillinger og behandling.

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
Neste ledige time:
08/aug. kl. 09:00
Oslo & Online
No items found.
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Line Alveberg
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Line Alveberg
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Valid number
Vis mer

Noen av våre psykologer