Turi Jürgensen

Online
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Online

Turi Jürgensen

Bestill time

Hei, jeg heter Turi.

Jeg har arbeidet med terapeutiske samtaler med et stort antall klienter siden 2008, og har bred erfaring med samtaleterapi både fra privat og offentlig sektor. I mitt arbeidsliv har jeg jobbet både med ungdom og voksne. De siste årene har jeg arbeidet på et legekontor, i tillegg til min egen praksis. Som psykolog er jeg opptatt av å få gode og effektive resultater ved hjelp av annerkjente behandlingsmetoder.

Jeg er sertifisert metakognitiv terapeut level 2, Kandidat i Psykologi og jeg har i tillegg også en 3-årig psykoterapeutisk utdannelse fra Kemplerinstituttet. Områder jeg har jobbet mye med er generell angst, depresjon, overtenkning, lav selvfølelse, tvangstanker og OCD, stress, sorg og kriser. I metakognitiv terapi jobber vi med dine utfordringer her og nå! Det stilles skarpt mellom de feilslåtte strategiene og tankeprosessene som skaper og vedlikeholder symptomer som angst, depresjon, nedstemthet, mm. Målet er å redusere disse og erstatte dem med nye og hjelpsomme strategier.

Ny forskning viser at terapi innenfor en metakognitiv ramme er meget effektiv og gir raske og oftest vedvarende positive resultater. Jeg har også erfaring med samtaler som omhandler livskriser, meningsløshet og manglende livsmot. Som psykolog har jeg taushetsplikt, så alle samtaler foregår i full fortrolighet. Jeg vil mine klienter det aller beste og jeg er meget bevisst om at trygghet, tillit og profesjonalitet er grunnsteinene i et vellykket terapiforløp. Jeg gjennomfører like gjerne terapi på norsk, dansk og engelsk, og ser frem til å møte deg.

Med vennlig hilsen

Turi Nørholm Jürgensen

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
No items found.
Neste ledige time:
17/des. kl. 10:30
Online
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Turi Jürgensen
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Turi Jürgensen
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Valid number
Vis mer

Noen av våre psykologer