Venteliste
Fullbooket
Ledig time
Oslo & Online

Alexander Schüssler

Bestill time

Jeg heter Alexander, og er utdannet psykolog fra Syddansk Universitet i Danmark. Jeg har jobbet i spesialisthelsetjenesten for voksne, og har erfaring med både kognitiv og metakognitiv terapi innenfor et bredt spekter av psykiske lidelser, deriblant depresjon og angstlidelser. Er for tiden i gang med videreutdanning i metakognitiv terapi i regi av MCT Masterclass Oslo.  

Jeg brenner for å lære bort konkrete psykologiske verktøy som kan hjelpe deg med dine psykiske vansker, enten du er plaget av tankekjør, depresjonsfølelse, sosial angst, panikkanfall eller tvangstanker. Mitt mål er at vi sammen kan finne enkle grep som kan øke din livskvalitet.

Jeg har jobbet spesielt mye med behandling av panikkangst, og bruker teknikker fra både metakognitiv terapi, kognitiv terapi, og eksponering ut fra hva som er hensiktsmessig for deg.

For øyeblikket jobber jeg mandager og onsdager, både online og fra kontoret i Universitetsgata.

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
Bestill timeBestill time
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Alexander Schüssler
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Alexander Schüssler
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.

Noen av våre psykologer