Alexander Schüssler

Oslo & Online
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Oslo & Online

Alexander Schüssler

Bestill time

Jeg heter Alexander, og ble ferdigutdannet psykolog i 2017. Jeg har flere års erfaring fra spesialisthelsetjenesten for voksne. Har jobbet mye med både kognitiv og metakognitiv terapi innenfor et bredt spekter av psykiske lidelser. Har de siste to årene spesialisert meg i metakognitiv terapi i regi av MCT-Institute.

Jeg brenner for å lære bort konkrete psykologiske verktøy som kan hjelpe deg med dine psykiske vansker, enten du er plaget av negativt tankekjør, lav selvfølelse, depresjon, overdreven bekymring, PTSD, sosial engstelse, panikkangst eller tvangstanker. Mitt mål er at vi sammen kan ta enkle grep som kan øke din livskvalitet.

Jeg har jobbet spesielt mye med behandling av depresjon, bekymringsangst, helseangst, sosial angst og panikkangst. Jeg anvender teknikker fra både metakognitiv terapi, kognitiv terapi og ERP, ut i fra hva vi sammen finner ut er hensiktsmessig for deg.

Jeg jobber på dagtid fra kontoret i Universitetsgaten. Kan tilby digitale timer på ettermiddagen etter avtale. Det er bare å sende meg en mail på alexander@mkt-oslo.no dersom du har noen spørsmål. Ser frem til å høre fra deg.

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
Neste ledige time:
Fredag kl. 10:00
Oslo & Online
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Alexander Schüssler
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Alexander Schüssler
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Vis mer

Noen av våre psykologer