Alexander Schüssler

Online
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Online

Alexander Schüssler

Bestill time

Jeg heter Alexander, og ble ferdigutdannet psykolog i 2017. Jobbet i perioden 2017-2021 med utredning og behandling av et bredt spekter av psykiske lidelser innenfor spesialisthelsetjenesten for voksne. Videreutdannet meg i metakognitiv terapi i regi av MCT-Institute i 2020-2022. Har siden den gang hatt over 2000 behandlingstimer med metakognitiv terapi.

Jeg har jobbet spesielt mye med behandling av tvangstanker / OCD, bekymringsangst, helseangst, sosial angst, panikkangst, lav selvfølelse og depressivitet. Jeg anvender teknikker fra både metakognitiv terapi og kognitiv terapi.

Jeg brenner for å lære bort konkrete psykologiske verktøy som kan hjelpe deg med dine psykiske vansker. Mitt mål er at vi sammen kan ta enkle grep som kan øke din livskvalitet. Du bør i den sammenheng forvente en god del arbeid med hjemmeoppgaver mellom timene våres.

Det er bare å sende meg en mail på alexander@mkt-oslo.no dersom du har noen spørsmål. Ser frem til å høre fra deg.

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.

Seneste tilbakemelding:

Ved hjelp fra Alexander ved MKT Oslo har jeg fått et helt nytt syn på meg selv og min egen psyke. Gjennom metakognitiv terapi har jeg fått verktøy til å takle bekymring og angst på en måte som jeg aldri har fått gjennom andre terapiformer. Og jeg kan takke Alexander for å åpne en helt ny verden for meg gjennom terapien. Han har endret livet mitt rett og slett. Vil anbefale MKT Oslo videre på det sterkeste.
Skrevet av
Anonym
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Alexander Schüssler
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Alexander Schüssler
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Valid number
Vis mer

Noen av våre psykologer