Erik Palm

Hei, jeg heter Erik. Jeg er utdannet psykolog fra Lund universitet i Sverige, og har siden spesialisert meg i kognitiv-, og nå metakognitiv terapi.

Fra tidligere har jeg flere års erfaring fra voksenpsykiatrien og førstelinjetjenesten, der jeg har jobbet med utredning, oppfølging, og behandling av alt fra lettere problemer som stress, nedstemthet, og uro, til tyngre psykiske lidelser.

Foruten behandling, har jeg jobbet som inntaksansvarlig for en av Sveriges største psykiatriske klinikker. Jeg har også erfaring fra undervisning, rådgivning, og som leder for kognitive- og psykoedukative grupper.

Jeg har spesiell kompetanse på kognitiv- og metakognitiv terapi for angstlidelser, depresjon, ocd, traumelidelser, og søvnproblemer.  Jeg har også jobbet mye med utbrenthet og stress i arbeidslivet, coaching for ledere i stressende jobber, og arbeid med minoritetsgrupper.

I terapi er jeg opptatt av at du skal føle deg hørt og respektert, og at behandlingen skal være både meningsfull, forståelig, og føre til bedring.

Ser frem til å bli kjent med deg!

KONTAKT

TELEFON

Ma. - Fre. 09:00 - 17:00

EPOST

Svar innen 24 timer

ADRESSE

Universitetsgata 24
0162 OSLO

SEND MELDING

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.