Erik Palm

Online
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Online

Erik Palm

Bestill time

Hei, jeg heter Erik. Jeg er utdannet psykolog fra Lund universitet i Sverige, og har siden spesialisert meg i kognitiv-, og metakognitiv terapi.

Fra tidligere har jeg flere års erfaring fra voksenpsykiatrien og førstelinjetjenesten, der jeg har jobbet med utredning, oppfølging, og behandling av alt fra lettere problemer som stress, nedstemthet, og uro, til tyngre psykiske lidelser.

Foruten behandling, har jeg jobbet som inntaksansvarlig for en av Sveriges største psykiatriske klinikker. Jeg har også erfaring fra undervisning, rådgivning, og som leder for kognitive- og psykoedukative grupper.

Jeg har spesiell kompetanse på kognitiv- og metakognitiv terapi for angstlidelser, depresjon, traumelidelser, og søvnproblemer.  Jeg har også jobbet mye med utbrenthet og stress i arbeidslivet, coaching for ledere i stressende jobber, og arbeid med minoritetsgrupper.

I terapi er jeg opptatt av at du skal føle deg hørt og respektert, og at behandlingen skal være både meningsfull, forståelig, og føre til bedring. Jeg ser frem til å bli kjent med deg.

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
Neste ledige time:
Tirsdag kl. 08:00
Online

Seneste tilbakemelding:

Har hatt timer hos Erik Palm. Opplegget har virkelig fått meg til å tenkte annerledes om angst. Når jeg tok kontakt var jeg langt nede, men etter kort tid ble jeg raskt mye bedre. Har prøvd annen terapi tidligere, men føler virkelig at dette har fungert mye bedre. Jeg er svært takknemlig for å ha fått så god hjelp. Anbefales virkelig om man har små eller store problemer knyttet til angst. Dersom jeg skulle havne i en dårlig periode igjen, er jeg ikke i tvil om hvor jeg kommer til å søke hjelp.
Skrevet av
Anonym
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Erik Palm
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Erik Palm
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Valid number
Vis mer

Noen av våre psykologer