Daniel Möller

Online
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Online

Daniel Möller

Bestill time

Jeg heter Daniel og er utdannet psykolog fra Örebro universitet i Sverige. Etter at jeg ble ferdig utdannet psykolog, har jeg tatt videreutdanninger i metakognitiv terapi og traumefokusert kognitiv atferdsterapi.

Jeg har jobbet med behandling og samtaleterapi i både førstelinjen og psykiatrien, og har erfaring med behandling av alt fra mild til alvorlig psykisk lidelse i alle aldersgrupper. Jeg jobber med de fleste typer diagnoser, for eksempel generalisert angstlidelse, sosial angst, depresjon, og PTSD. Behandlingen tilpasses alltid etter dine behov, så selv om du ikke kjenner deg igjen i noen av disse diagnosene, vil jeg kunne hjelpe deg med for eksempel uro, grubling, overtenking, eller andre plagsomme følelser og tankemønster.

Opplevelsen av å ha kontroll i ditt eget liv, å kunne fokusere energien din på å nå dine mål, og å helt enkelt kunne nyte livet, er ikke noe uoppnåelig. Jeg lærer mine klienter ferdigheter som ikke bare hjelper dem her og nå, men som også leder til varig bedring.

Jeg tilbyr terapi på svensk og på engelsk.

Ser fram til å høre fra deg!

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
Neste ledige time:
07/aug. kl. 08:15
Online
No items found.
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Daniel Möller
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Daniel Möller
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Valid number
Vis mer

Noen av våre psykologer