Daniel Möller

Jeg heter Daniel og er utdannet psykolog fra Örebro universitet i Sverige. Etter at jeg ble ferdig utdannet psykolog, har jeg tatt videreutdanninger i metakognitiv terapi og traumefokusert kognitiv atferdsterapi.

Jeg har jobbet med behandling og samtaleterapi i både førstelinjen og psykiatrien, og har erfaring med behandling av alt fra mild til alvorlig psykisk lidelse i alle aldersgrupper. Jeg jobber med de fleste typer diagnoser, for eksempel generalisert angstlidelse, sosial angst, depresjon, og PTSD. Behandlingen tilpasses alltid etter dine behov, så selv om du ikke kjenner deg igjen i noen av disse diagnosene, vil jeg kunne hjelpe deg med for eksempel uro, grubling, overtenking, eller andre plagsomme følelser og tankemønster.

Opplevelsen av å ha kontroll i ditt eget liv, å kunne fokusere energien din på å nå dine mål, og å helt enkelt kunne nyte livet, er ikke noe uoppnåelig. Jeg lærer mine klienter ferdigheter som ikke bare hjelper dem her og nå, men som også leder til varig bedring.

Jeg tilbyr terapi på svensk og på engelsk.

Ser fram til å høre fra deg!

KONTAKT

TELEFON

Ma. - Fre. 09:00 - 17:00

EPOST

Svar innen 24 timer

ADRESSE

Universitetsgata 24
0162 OSLO

SEND MELDING

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.