Andres Borkamo

Oslo & Online
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Oslo & Online

Andres Borkamo

Bestill time

Jeg heter Andres og er utdannet lege ved NTNU i Trondheim, 2004, tillegg til tilknytning til forsvaret. Etter turnustjeneste har jeg erfaring fra indremedisin og anestesi, er spesialist i allmennmedisin og har jobbet som fastlege i størsteparten av karrieren. Som fastlege fikk jeg raskt erfare hvor viktig det er å kunne håndtere psykiske vansker.

Både fordi mange søkte hjelp for psykisk lidelse, men også fordi psykiske utfordringer ofte følger med annen sykdom. Jeg tok derfor utdanning i kognitiv terapi og senere metakognitiv terapi level 1 i Hannover, Tyskland, og level 2 i Oxford, England, begge i regi av MCT-institute. Dette ble en øyeåpner.

Metakognitiv terapi introduserte en helt ny forståelsesmodell for psykisk lidelse, som jeg erfarte er mye mer effektiv og målrettet med henblikk på rask bedring.

Jeg har jobbet mest med depresjon og angst, herunder panikklidelse, sosialfobi, generalisert angst og spesifikke fobier, men også posttraumatisk stress, utbrenthet, stressmestring og diverse plager som følger med annen sykdom. Dette kan være plager knyttet til forbigående eller kronisk sykdom. Heldigvis går de fleste plager over av seg selv, men noen ganger kan plagene bli forsterket eller vare lenger pga. fokuset de får eller hvordan vi forholder oss til dem.

Jeg ser frem til å treffe deg og i felleskap utforske hvilke utfordringer du har som er til hinder for god psykisk helse. Som terapeut er jeg nysgjerrig og direkte. Jeg kan stille konfronterende spørsmål. Hensikten er å få frem hvordan du forholder deg til grublerier, plager og bekymringer.

Som din terapeut vil jeg gi deg verktøy som gjør at du opplever mestring, føler deg bedre og ikke minst gjenoppdager kontrollen over eget liv.

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
No items found.
Neste ledige time:
Oslo & Online
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Andres Borkamo
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Andres Borkamo
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Valid number
Vis mer

Noen av våre psykologer