Emilie Andersen

Oslo & Online
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Oslo & Online

Emilie Andersen

Bestill time

Hei, jeg heter Emilie.

Jeg er utdannet psykolog fra Aarhus Universitet i Danmark. De første årene av min karriere har jeg brukt i spesialisthelsetjenesten hvor jeg har fått bred erfaring med utredning og behandling av voksne, barn, og deres pårørende. Metakognitiv terapi er en av grunnsteinene jeg står på når jeg møter folk som sliter med angst, depresjon, og PTSD.

Jeg ønsker å hjelpe deg med akkurat det du sliter med. I terapien er jeg opptatt av å skape en god relasjon, som danner grunnlaget for vår samarbeid om din problemstilling. Det er viktig at du føler deg hørt og respektert. Sammen finner vi ut av hva som opprettholder vanskene dine og hvilke mål du har for å få en bedre hverdag.

Jeg har bred erfaring med behandling av de fleste psykiske problemstillinger, og brenner også for å hjelpe deg som er pårørende, enten du ønsker verktøy til å ta bedre vare på din egen mentale helse, eller du vil vite hvordan du best kan hjelpe ditt barn ut av angst.

Jeg jobber fra kontoret i Oslo, og kan tilby terapi på norsk, dansk og engelsk. Jeg tilbyr også digitale forløp og har god erfaring med det. Ta endelig kontakt hvis du har noen spørsmål eller ønsker en uforpliktende samtale.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
Neste ledige time:
Oslo & Online

Seneste tilbakemelding:

Jeg har fulgt et forløp hos Emilie hos MKT-Oslo. Hun har gitt meg gode verktøy til å håndtere min tendens til overtenking og grubling. Jeg har opplevd timene hos Emilie som givende, og de har bidratt til at jeg har endret hvordan jeg forholder meg til utfordringer i livet. Livet mitt har ikke blitt noe enklere, men jeg forholder meg til utfordringene på en annen måte.
Skrevet av
Anonymous
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Emilie Andersen
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Emilie Andersen
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Valid number
Vis mer

Noen av våre psykologer