Ida Marie Fagerhøi

Oslo & Online
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Oslo & Online

Ida Marie Fagerhøi

Bestill time

Mitt navn er Ida Marie Fagerhøi. Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo, og har jobbet innen behandling av rus- og angstlidelser de siste syv årene.

Metakognitiv terapi er mitt hovedinteresseområde innen psykologifaget. Jeg slet selv med OCD og panikkangst i mange år, men ble frisk i 2017 etter å ha gjennomgått metakognitivt rettet behandling.

Jeg ønsker nå å hjelpe andre til å kunne ta livet tilbake slik jeg gjorde, og har de siste årene vært med på å starte opp gruppebehandlingstilbud for personer med angstlidelser. Dersom du strever med tvangstanker, tvangshandlinger overdreven grubling, helseangst, angstanfall og/eller sosial angst og ønsker behandling for dette, hjelper jeg deg gjerne.

Målet mitt er at vi sammen skal greie å finne ut av hva som opprettholder problemet ditt og hvordan du helt konkret kan gå frem for å bli kvitt vanskene dine.

Jeg har kontor i Oslo og tar fortrinnsvis imot pasienter på dagtid, men kan være noe fleksibel i forhold til å møtes på ettermiddagstid enkelte dager. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat eller dersom du har spørsmål. Jeg ser frem til å høre fra deg.

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
Neste ledige time:
Oslo & Online

Seneste tilbakemelding:

Jeg tok kontakt med Ida i forbindelse med plager med grubling og angst. Fra første time fikk jeg konkrete teknikker som ga raske resultater. Jeg føler at dette har frigjort enormt med kapasitet og energi, slik at jeg får mer overskudd til å fungere i hverdagen.
Skrevet av
Anonymous
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Ida Marie Fagerhøi
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Ida Marie Fagerhøi
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Valid number
Vis mer

Noen av våre psykologer