Jonas Leversen

Oslo & Online
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Oslo & Online

Jonas Leversen

Bestill time

Jeg heter Jonas og er psykologspesialist uteksaminert fra NTNU i 2009. Jeg har har de siste årene spesialisert meg på metakognitiv behandling av angst, depresjon og arbeidsrelaterte utfordringer som stress og utbrenthet. Jeg har bred og variert erfaring med metakognitiv terapi.

Per nå fungerer jeg som fagsjef ved MKT-OSLO. Tidligere har jeg jobbet som leder for det metakognitive teamet på angstavdelingen ved Modum Bad og som bedriftspsykolog for departementene. Jeg har de siste årene jobbet med jobbfokusert metakognitiv terapi på poliklinikken psykisk helse og arbeid ved Diakonhjemmet sykehus. Jeg har gjennomført både level 1 og 2 i den metakognitive videreutdanningen i Manchester og Oxford i regi av MCT Institute.

I terapi er jeg opptatt av å gi deg konkrete verktøy som kan hjelpe deg i din hverdag, enten du sliter med stress, bekymringstanker, angst eller eksistensielle problemstillinger. Jeg har stor tro på at vi sammen skal finne frem til løsninger som vil bedre din helse og livskvalitet.

I tillegg til samtaler holder jeg også foredrag og underviser. Jeg har holdt foredrag om blant annet stressmestring, omstilling og gode teamprosesser, samt undervist på bachelor- og masternivå ved NTNU og i videreutdanningen for psykologer i regi av Norsk Psykologforening. Jeg er også interessert i forskning og for tiden tar jeg en dr.grad på motivasjon.

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
Neste ledige time:
Oslo & Online
No items found.
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Jonas Leversen
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Jonas Leversen
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Valid number
Vis mer

Noen av våre psykologer