Jonas Leversen

Jeg heter Jonas og er psykologspesialist uteksaminert fra NTNU i 2009. Jeg har har de siste årene spesialisert meg på metakognitiv behandling av angst, depresjon og arbeidsrelaterte utfordringer som stress og utbrenthet. Jeg har bred og variert erfaring med metakognitv terapi.

Jeg har tidligere jobbet som leder for det metakognitive teamet på angstavdelingen ved Modum Bad og som bedriftspsykolog for departementene. Siden 2018 har jeg jobbet med jobbfokusert
metakognitiv terapi på poliklinikken «Raskere tilbake» ved Diakonhjemmet sykehus. Jeg har gjennomført både level 1 og 2 i den metakognitive videreutdanningen i Manchester og Oxford i regi av MCT Institute.

I terapi er jeg opptatt av å gi deg konkrete verktøy som kan hjelpe deg i din hverdag, enten du sliter med stress, bekymringstanker, angst eller eksistensielle problemstillinger. Jeg har stor tro på at vi sammen skal finne frem til løsninger som vil bedre din helse og livskvalitet.

I tillegg til samtaler holder jeg også foredrag og underviser. Jeg har holdt foredrag om blant annet stressmestring, omstilling og gode teamprosesser, samt undervist på bachelor- og masternivå ved NTNU og i videreutdanningen for psykologer i regi av Norsk Psykologforening.

KONTAKT

TELEFON

Ma. - Fre. 09:00 - 17:00

EPOST

Svar innen 24 timer

ADRESSE

Universitetsgata 24
0162 OSLO

SEND MELDING

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.