Jørgen Wagle

Oslo & Online
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Oslo & Online

Jørgen Wagle

Bestill time

Jeg heter Jørgen og er psykologspesialist/ph.d., utdannet fra Universitetet i Oslo i 2001.

Senere har jeg jobbet både privat og innen offentlig psykisk helsevern, blant annet på Nevropsykologisk klinikk Akershus, Oslo universitetssykehus og Blakstad sykehus. Jeg har god erfaring med utredning og behandling av voksne og eldre mennesker med ulike psykiske utfordringer - alt fra lettere livsbelastninger og livskriser til mer alvorlige psykiske lidelser. For tiden jobber jeg som forsker i Nasjonalt senter for aldring og helse, men tilbyr metakognitiv terapi på ettermiddag og kveld.

Som menneske og psykolog er jeg åpen og nysgjerrig. Jeg er opptatt av hvordan vi mennesker forholder oss til våre tanker og følelser og hvilken påvirkning det har på hverdagen vår. Som din psykolog ønsker jeg å bidra til at du kan bryte negative tanke- og handlingsmønstre som opprettholder vanskene dine, og at du tilegner deg ferdigheter som gjør deg bedre i stand til å møte utfordringer i livet. Jeg har ledig kapasitet onsdager på ettermiddag/kveld.

Sted: Kontoret i Universitetsgaten eller online.

Ser frem til å møte deg!

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
Neste ledige time:
Oslo & Online
No items found.
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Jørgen Wagle
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Jørgen Wagle
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Valid number
Vis mer

Noen av våre psykologer