Kari Grønneberg

Oslo & Online
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Oslo & Online

Kari Grønneberg

Bestill time

Jeg heter Kari, og ble ferdig utdannet som psykolog ved Universitetet i Oslo i 1987. Jeg har 30 års erfaring med, og kompetanse på, utredning og behandling innen psykisk helse med barn, ungdom og voksne, både offentlig og privat.

Jeg arbeider med mennesker som sliter med psykiske vansker, står i krevende livssituasjoner, og som har stressrelaterte tilstander. De siste 13 årene fram til høsten 2018 arbeidet jeg som psykolog ved Volvat medisinske senter og var med å bygge opp og var fagansvarlig for Seksjon psykisk helse der. Jeg har en 3-årig videreutdanning i Metakognitiv terapi fra MCT-Institute.

Jeg har et glødende engasjement og respekt for faget og ikke minst for de personene som søker hjelp. Jeg er opptatt av å se mennesket bak vanskene og kombinere metakognitiv metodikk med en mer helhetlig tilnærming. Jeg samarbeider gjerne med andre instanser der det er ønskelig.

Jeg jobber fra Slemdalsveien 70A, like ved Vinderen T-banestasjon.

Ser fram til å høre fra deg!

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
Neste ledige time:
Oslo & Online
No items found.
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Kari Grønneberg
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Kari Grønneberg
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Valid number
Vis mer

Noen av våre psykologer