Kristian Frederiksen

Oslo & Online
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Oslo & Online

Kristian Frederiksen

Bestill time

Hei, jeg heter Kristian. Jeg er utdannet psykolog fra universitetet i Bergen, har fullført 2-årig videreutdanning i metakognitiv terapi og tar for tiden doktorgrad knyttet til behandlingseffekt av metakognitiv terapi, kognitive funksjoner og fungering på jobb.

Jeg har mange års erfaring med MKT fra Poliklinikk psykisk helse og arbeid (raskere tilbake). I tillegg har jeg jobbet med intensiv eksponeringsterapi på OCD- og angst-team, og jobbet på døgnpost med alvorlige psykiske lidelser.

Jeg er opptatt av å finne ut av hva som hindrer deg i å leve det livet du ønsker deg. Jeg møter ofte mennesker som sitter fast i vonde tanker og følelser, og som ønsker konkrete verktøy for å få det bedre eller komme seg videre. Behandling hos meg handler ofte om å få mer kontroll over eget hode sånn at du kan overvinne plagsomme symptomer.

Jeg har mye erfaring med bekymring, grubling, panikkangst, OCD, sosial angst, depresjon og andre spesifikke fobier. Ved angstbehandling gjør jeg gjerne eksponering utenfor kontoret, ute i verden, for å hjelpe deg å møte angsten på en ny måte der den oppstår.

Jeg jobber tirsdagskvelder fra kl. 16:00-20:00 på kontoret i Oslo, i tillegg til mulighet for videosamtaler. Ser frem til å bli kjent med deg og kunne hjelpe deg med det du sliter med!

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
Neste ledige time:
I morgen kl. 18:00
Oslo & Online
No items found.
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Kristian Frederiksen
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Kristian Frederiksen
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Valid number
Vis mer

Noen av våre psykologer