Kristian Frederiksen

Oslo & Online
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Oslo & Online

Kristian Frederiksen

Bestill time

Hei, jeg heter Kristian. Jeg er utdannet psykolog fra universitetet i Bergen og har fullført 2-årig videreutdanning i metakognitiv terapi. De siste årene har jeg jobbet nesten utelukkende med metakognitiv terapi for angst og depresjon i et sterkt metakognitivt fagmiljø på raskere tilbake, Vinderen DPS.

Fra tidligere har jeg erfaring med intensiv eksponeringsterapi fra OCD- og angst-team.Jeg er opptatt av å finne ut av hva som hindrer deg i å leve det livet du ønsker deg. Jeg møter ofte mennesker som sitter fast i vonde tanker og følelser, og som ønsker konkrete verktøy for å få det bedre eller komme seg videre. Behandling hos meg handler ofte om å få mer kontroll over eget hode sånn at du kan overvinne plagsomme symptomer.

Jeg har mye erfaring med bekymring, grubling, panikkangst, OCD, sosial angst, depresjon og andre spesifikke fobier. Ved angstbehandling gjør jeg gjerne eksponering utenfor kontoret, ute i verden, for å hjelpe deg å møte angsten på en ny måte der den oppstår.

Jeg syns det er inspirerende å være med på å snu om på langvarige, fastlåste mønstre. Det er mulig å få til en varig endring, uansett hvor lenge man har hatt det vanskelig. Ser frem til å bli kjent med deg og kunne hjelpe deg med det du sliter med!

Jeg er tilgjengelig for booking på kveldstid på tirsdager, både på kontoret og video.

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
No items found.
Neste ledige time:
Oslo & Online
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Kristian Frederiksen
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Kristian Frederiksen
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Valid number
Vis mer

Noen av våre psykologer