Kristoffer Hetlebakke

Oslo
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Oslo

Kristoffer Hetlebakke

Bestill time

Mitt navn er Kristoffer og jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen. Jeg har siden studietiden vært spesielt interessert i metakognitiv terapi og har jobbet med denne metoden i møte med pasienter både som student, men også som ferdig utdannet psykolog.

Jeg har fullført en toårig videreutdanning i metakognitiv terapi og jobber til daglig på angstavdelingen på Modum Bad hvor det jobbes spesialisert med denne metoden. Her møter jeg pasienter med sammensatte angstlidelser som pasientene har strevet med i mange år. Gjennom mitt virke har jeg behandlet blant annet OCD (tvangslidelse), bekymringsangst, sosial fobi, helseangst, spesifikke fobier, panikklidelse, agorafobi og PTSD.

Jeg ser på terapi som et samarbeidsprosjekt mellom terapeut og pasient, hvor vi sammen finner ut av hvordan man kan håndtere sine plager på en ny og mindre belastende måte. Jeg er opptatt av at vi sammen kan gjøre gode, konkrete erfaringer i terapirommet som kan bidra til nye erfaringer. Jeg trives godt både i terapirommet, men også ute i verden der plagene er sterkest.

Jeg har stor tro på at metakognitiv terapi kan være et nyttig verktøy for mange som strever, enten om man nyoppståtte plager eller mer langvarige problemer.

Jeg ser frem til å møte nettopp deg.

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
No items found.
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Kristoffer Hetlebakke
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Kristoffer Hetlebakke
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Valid number
Vis mer

Noen av våre psykologer