Lisa Elstad

Oslo & Online
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Oslo & Online

Lisa Elstad

Bestill time

Jeg heter Lisa, og er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo. Siden jeg ble ferdig utdannet har jeg arbeidet med alle aldersgrupper, fra ungdom til eldre mennesker som strever med nedstemthet, engstelse, stress, sosial angst, tvangstanker og relasjonsvansker. Jeg har også erfaring fra terapeutisk arbeid med kronisk sykdom og smerte, arbeidsrettet behandling, og sakkyndighetsarbeid i rettsvesenet. I tillegg har jeg holdt foredrag og kurs om meditasjon, yoga, mestring av kroniske kroppslige smertetilstander, og for mennesker som strever med følelser.

Jeg har level 2 sertifisering i metakognitiv terapi fra MCT Institute, og er utdannet spesialist fra Institutt for Aktiv Psykoterapi.

Jeg elsker å arbeide med mennesker, og føler at jeg lærer mye av hver person jeg møter. Mitt ønske er at vi sammen skal finne frem til hva det er som opprettholder vanskene du står i, og hvordan vi best kan gå frem for at du skal få det bedre. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende time. Jeg ser frem til å treffe deg!

Med vennlig hilsen
Lisa Elstad

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
Neste ledige time:
Oslo & Online
No items found.
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Lisa Elstad
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Lisa Elstad
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Valid number
Vis mer

Noen av våre psykologer