Martine Rogndal

Oslo & Online
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Oslo & Online

Martine Rogndal

Bestill time

Hei, jeg heter Martine og er utdannet klinisk psykolog.

Jeg har erfaring med utredning og behandling av voksne med ulike psykiske plager fra praksisperioder på studiet og arbeid som onlinepsykolog i ettertid. For tiden tar jeg en videreutdannelse i metakognitiv terapi i regi av MCT-Institute.

Som psykolog er jeg opptatt av at terapirommet skal føles som et trygt sted og at vi sammen skaper en god arbeidsrelasjon. Jeg streber også etter at du skal oppleve å bli sett og forstått.

I terapien ønsker jeg å gi deg rom til å beskrive dine vansker så vi sammen kan finne ut av hva som forårsaker og opprettholder dem, og hva du ønsker at målene med terapien skal være. På denne måten blir terapien skreddersydd til deg så prosessen føles forståelig og nyttig.

I terapien bruker jeg metodikk fra metakognitiv terapi og anvender konkrete løsninger og verktøy som kan hjelpe deg med å møte vanskene dine på nye måter slik at du får det bedre på lang sikt.

Områder jeg jobber med er symptomer på angst og depresjon og vansker knyttet til stress og selvfølelse hos voksne. Jeg tilbyr terapi på dagtid fra kontoret i Oslo eller online om ønskelig. Jeg kan i perioder tilby terapitimer på ettermiddag - dersom dette er aktuelt kan du ta kontakt på mail.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om du har noen spørsmål. Jeg ser frem til å møte deg!

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
Neste ledige time:
Oslo & Online
No items found.
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Martine Rogndal
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Martine Rogndal
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Valid number
Vis mer

Noen av våre psykologer