Sunniva K. Itland

Oslo & Online
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Oslo & Online

Sunniva K. Itland

Bestill time

Jeg heter Sunniva, og er er klinikksjef og grunnlegger av MKT-OSLO. Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen. Etter studiet, tok jeg en treårig videreutdanning i metakognitiv terapi fra MCT masterclass i Manchester og København. Jeg har gjennomført høyeste nivå av den metakognitive utdanningen to ganger.

Jeg har jobbet ved flere ulike poliklinikker i offentlig psykisk helsevern for voksne, og har bred erfaring med behandling av de fleste vanlige psykiske problemer. De siste årene har jeg kun jobbet med metakognitiv terapi for angst, depresjon, stress, lavt selvbilde, og  sammensatte problemer hos voksne.

Jeg brenner for god terapi, og er opptatt av at behandlingen skal være mest mulig skreddersydd til dine problemer, mål og ønsker. God terapi trenger ikke å være komplisert. Derfor prøver jeg å gjøre behandlingen så enkel og effektiv som mulig, sånn at du kan få til rask og varig endring i livet ditt.

Jeg ser frem til å møte deg, og til å få lov til å hjelpe deg med dine utfordringer!

OBS! Behandlingstimer hos meg koster fra 2000,- NOK

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
Neste ledige time:
Oslo & Online
No items found.
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Sunniva K. Itland
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Sunniva K. Itland
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Valid number
Vis mer

Noen av våre psykologer