Vibeke Sakshaug

Trondheim & Online
Fullbooket
Venteliste
Ledig time
Trondheim & Online

Vibeke Sakshaug

Bestill time

Jeg heter Vibeke, og er utdannet lege fra Universitetet i Tromsø. Jeg har en treårig videreutdannelse i metakognitiv terapi, og en videreutdanning i kognitiv adferdsterapi for barn og ungdom.

Jeg har tidligere jobbet som fastlege og ved flere ulike poliklinikker i BUP, og har slik fått bred erfaring med behandling av de fleste vanlige psykiske lidelser. I BUP jobbet jeg mye med angstlidelser, spesielt tvangslidelse, tics/tourette, og adhd, noe som gav erfaring med eksponeringsterapi. De siste årene har jeg jobbet nesten utelukkende med metakognitiv terapi for angst, depresjon og mer sammensatte problemer i alle aldersgrupper.

Det å jobbe med barn og ungdom har gjort at jeg er opptatt av å bruke et språk som alle skal forstå. Jeg er opptatt av å hjelpe deg til å finne dine mål, se nye sammenhenger, og legge en plan for hvordan du skal kunne ta med deg det vi jobber med i timene ut i hverdagen din. Jeg ønsker å sikre at endringene du oppnår i behandlingen skal bli varige.

Jeg tilbyr timer per internett/video, og har kontor på Stjørdal mandag, tirsdag og fredag. Torsdager har jeg kontor i Trondheim.

Jeg har dessverre ingen ledige timer akkurat nå.
No items found.
Neste ledige time:
Trondheim & Online
Har du et spørsmål?

Kontakt meg

Vi gjør vårt beste for å svare deg innen en dag. Du kan også sende en mail til info@mkt-oslo.no
Vibeke Sakshaug
Hei! Har du spørsmål om meg eller behandlingen? Send meg gjerne en mail om det du lurer på. Jeg svarer så raskt jeg kan - typisk innen en arbeidsdag.
Hei!

Meld deg på min venteliste

Skriv deg på ventelisten og få en mail så snart jeg har en ledig plass. Ventetiden er for øyeblikket på rundt 4-6 uker for de fleste av oss.
Vibeke Sakshaug
Hi! Takk for at du vil bestille en time hos meg. Jeg er dessverre fullbooket for øyeblikket, men du kan skrive deg på ventelisten min, så kontakter jeg deg så snart jeg har en ledig plass.
Valid number
Vis mer

Noen av våre psykologer