Vibeke Sakshaug

Jeg heter Vibeke, og er utdannet lege fra Universitetet i Tromsø. Jeg har en treårig videreutdannelse i metakognitiv terapi, og en videreutdanning i kognitiv adferdsterapi for barn og ungdom.

Jeg har tidligere jobbet som fastlege og ved flere ulike poliklinikker i BUP, og har slik fått bred erfaring med behandling av de fleste vanlige psykiske lidelser. I BUP jobbet jeg mye med angstlidelser, spesielt tvangslidelse, tics/tourette, og adhd, noe som gav erfaring med eksponeringsterapi. De siste årene har jeg jobbet nesten utelukkende med metakognitiv terapi for angst, depresjon og mer sammensatte problemer i alle aldersgrupper.

Det å jobbe med barn og ungdom har gjort at jeg er opptatt av å bruke et språk som alle skal forstå. Jeg er opptatt av å hjelpe deg til å finne dine mål, se nye sammenhenger, og legge en plan for hvordan du skal kunne ta med deg det vi jobber med i timene ut i hverdagen din. Jeg ønsker å sikre at endringene du oppnår i behandlingen skal bli varige.

Jeg tilbyr timer per internett/video, og har kontor på Stjørdal mandag, tirsdag og fredag. Torsdager har jeg kontor i Trondheim.

KONTAKT

TELEFON

Ma. - Fre. 09:00 - 17:00

EPOST

Svar innen 24 timer

ADRESSE

Universitetsgata 24
0162 OSLO

SEND MELDING

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.